diumenge, 22 de maig del 2011

Magic Line al Gorro Frigi, via d'escola...

Potser si que es considera via d'escola, però  d'escola no son pas els espits rovellats, les reunións amb algun ferro extrany, el polit i dret mur de la quarta tirada, ni algun allunyament entre assegurances que hi ha en cert punts.

Ambient de Gorros.
Acompanyo la Teresa i l'Oriol a fer una via assequible a Gorros, que fa temps que no escalen i volen que el sfaci de primer.
Triem la Magic Line, doncs la Carles, que hauria estat millor pel fet, estava ocupada.

La Teresa i l'Oriol, i una cordada fent la Badalona, esperant que passessim.

El primer pas de la via em surt prou bé, tot i que en fred costa. El mur de la quarta tirada, com deia, és dret i amb algunes preses polides; quan l'escalo haig d'aminorar la marxa i mirar-m'ho, però em surt tot bé i gaudeixo.

Pugen ells i els sento patir; les cordes tiben. Amb esperit de superació però, i amb la total seguretat anant de segons, estan contents d'acabar la via i satisfets de reprendre les escalades.

N'hi haurà més. 

 

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Renoi Sergi! la Màgic Line és una via gran, per no dir una gran via!! es nota que fa dies que surts seguit perquè no hi regalen res, els teus companys han d'estar molt contents que els hagis descobert aquesta meravella rovellada.