diumenge, 9 de novembre del 2008

Combinació de vies a la Gorra Marinera

Ja fa dies que tenia ganes d'escalar a Gorros, i per sort, hi ha altres companys que aquest cap de setmana també en tenen.
Triem la Gorra Marinera, asolellada al matí, i combinem diverses vies de la seva cara est, tot buscant una linia més o menys recte sense massa complicacions ni massa grau.

Faig cordada amb l'Oriol i obro de primer (l'Oriol diu que fa massa anys que no escala però això de la muntanya ho porta a dintre ....). La Silvia i el David fan l'altre cordada.
Així doncs, comencem per la via 'Ninona', amb un V només a l'inici i després tota en IV fins que s'acaba. Per un tram més tombat i menys assegurat de III arribem a l'ermita de Sant Jaume, i una mica més amunt reprenem la via 'Per davant', de IV, que no deixem fins el cim.

Des del cim desgrimpem per la cara oest fins el coll entre la Gorra Marinera i la Magdalena.

Dia de tardor, amb Sant Llorenç i el Montseny al fons.

Peu de via ample i asolletat.

L'Oriol i la Silvia superat el primer mur.


La boira a primera hora arriba just fins el monestir.


Vista del sector de Sant Benet.


Els tres companys a la R3 feta on toca, doncs jo, per variar, no la vaig veure i la vaig fer a l'arbre de l'ermita de Sant Jaume.


Aquest és el llarg més vertical de la via (el quart), amb ambient, bones vistes i bona roca.

L'Oriol finalitzant el cinquè llarg, curt tram fins el cim.

Cara est de la Miranda de Santa Magdalena: temptadora.


I la més temptadora Magdalena.




Parlant de temptacions: roca...... i neu (al fons el Pirineu està excepcionalment nevat per ser el primer cap de setmana de Novembre!).